Tuesday, 20 March 2012

Entry untuk kamu Encik F

Assalamualaikum ,
        Hai bloggers J lama RARA ta updated blog cikRARA ni, haritu lupa password , now still tak ingat password tapi  nasib ade buat remember password , boleh jugak online akhirnya...
        Bulan Mac , bulan yang penuh suka duka , ada suka , RARA dapat pergi overseas tajaan nenek J (AUSTRALIA) tapi tak jadi RARA tak sihat , next time maybe akan pergi .
        suka lagi sebab RARA dah berterus-terang kepada si dia, berterus-terang pasal semua yang RARA buat , RARA tipu dan sebagainya , sangat happy bila dia cakap “its okay sayangg , I terima you seadanya” perasaan RARA sukar digambarkan , happy ! exteremely happy ! dan kami rancang nak mendirikan rumah tangga pada tahun ni or tahun depan , sweet kan ?? tapi tak lama sweet tuh , what goes around come around , karma ? its always happen , RARA da dapat balasan RARA sebab RARA dah banyak mainkan perasaan orang ! padan muka kau RARA ! langit tidak selalu cerah :’) betol la tuh , setuju sangat …
        Saat bahagia terukir duka menerpa , dia dapat tahu RARA pernah duakan dia , now dia tak dapat terima RARA lagi , dia dah buang RARA dari hidup dia , macam sampah , he never give me a chance to explain ;’( dia diam ……….. diam tanpa bicara , sepatah pun tidak berkata , ia lebih menyakitkan sebenarnya  RARA lebih rela dia marah RARA , maki RARA sekalipun RARA sanggup , tapi dia tetap diam seribu bahasa :’( apa lagi boleh RARA buat , merayu sudah , minta di bagi peluang kedua sudah , tetapi hampa , langsung tak di layan , ALLAH s.W.T jer tahu perassan RARA saat ini , hanya pada Allah sahaja RARA berserah ………
         RARA berdoa andai dia bukan lah jodoh untuk RARA , moga Allah permudahkan RARA untuk lupakan dia , walaupun terasa amat berat perasaan ni bila dia tiada rasa sungguh kehilangan ,sangat sangat kehilangan , AWAK andai awak terbaca lah post saya ni , saya tak mintak banyak pun awak ! saya hanya mintak berikan kemaafan awak untuk saya , tu jer , saya ingat lagi bila saya merajuk awak minta maaf , awak selalu cakap “sedangkan nabi ampunkan umat” ingat lagi tak , saya harap awak dapat maafkan saya jugak , tu je saya mintak , saya takkan paksa awak untuk terima saya lagi sebab saya tahu perempuan macam saya sungguh tak layak untuk awak ! awak terlampau baik , sumpah ! awak baik sangat , saya jer tak pandai nak hargai awak ! saya tahu saya sangat BODOH ! saya akan selalu doakan awak supaya awak dapat jodoh yang terbaik , InsyaAllah , orang yang baik akan bersama yang baik , begitulah sebaliknya J terima kasih sebab selama DUA TAHUN lebih kita bersama awak banyak bersabar dengan kerenah saya , saya tahu saya nih agak menyakitkan hati.Terima kasih jugak atas penerimaan awak terhadap saya setelah setahun lebih saya tipu awak, percayalah , saya buat tuh semua untuk kebaikan kita jugak , maaf sekali lagi , SELAMAT TINGGAL encik F J semoga bahagia selalu…………..
 p/s: doakan kebahagian RARA jugak okayy :)