Sunday, 1 April 2012

Happy Birthday Tersayang :)

Happy Birthday Mohd Rezuan Jamil , May Allah bless you always , and achieved whatever you want

          Assalamualaikum warahmatullahhiwabarakatuh:)



         salam hari Ahad , hari ini hari yang bosan bagi ku , agak bosan laa , so terlintas nak update blog buruk ni , hehe ! 

        Now hati RARA ade terbuka untuk someone ni , Alhamdulillah dia lah penawar segala kesedihan saya sekarang , sumpah ! starting to love him , InsyaAllah , forever and ever , tapi satu je , beliau ni kuat merajuk , eiii comel je kalo dia merajuk taw , hehe sumpah bahagia ngan dia sekarang , awak kalo awak baca neh kan , saya nak awak tahu , saya sayang awak sangat-sangat Tuan C , <--- miss that name , first kenal saya panggil awak , start kita rapat , dan skarang makin erat , by the way malam ni kan birthday awak , 02 April 2012 , HAPPY BIRTHDAY BOY, MOHD REZUAN JAMIL,MAY HAVE A BLAST :) I love you and may our love no ends :) 

       ermm nak tulis ape yer , alamak ketandusan idea , haa next sem dapat bawak kereta pergi class , yeahhhh ! love my family ! kereta ape ? nanty laa update , nk pegi buat asigment plak , tata :*